rundt sildebensbord

Unikke sildebensborde eller plankeborde

Unikke sildebensborde til ethvert hjem

Et navn siger mere en tusinde ord, og specielt her siger navnet sig selv, smukt og feminint. Freja, sildebensborde eller plankebord, et sted hvor alle nyder at samles. Et sted som skaber tryghed. Et sted hvor man uden bekymringer, trygt kan lade sine børn sidde med til bords, uden at være bange for at de fedtede fingre efterlader spor. Husk blot at du skal vedligeholde plejen af dit nye spisebord for at opnå det bedste og det smukkeste resultat. Følg gerne vores plejeguide for det bedste resultat.

Skal det være Sildebensborde eller hvad med et plankebord?

Med sine rene linjer og sit enkelte design, giver Freja bordet dig et bord som passer ind i alle hjem. Om du er til sildebensborde, eller et plankebord, får du altså her et bord som kan designes lige efter dit ønskede mønster, form og farve.

Vores Freja serie, er belagt med en overflade af egetræ som er håndslebet og olieret for at få det helt rigtigt finish. Derfor er hvert et enkelt bord også unikt, og der er kræset om de små fine detaljer i bordet.

Bordet har en overflade i enten egetræ eller valnøddetræ, og gør det nemt at holde rent. Det er vigtigt for os at skabe et møbel hvor hele familien kan samles omkring, og sildebensborde er helt ideel til en familie med børn, da du ikke behøver frygte for fedtede fingre. Blot du sørger for at pleje det! Det er så vigtigt for os at skabe et sted hvor I kan sidde efter en hel dag, og dele jeres oplevelser eller historier, uden at skulle bekymre jer om livlige armbevægelser, for HEY, det er let at rengøre! Her kan I sidde og være jer selv, mens i nyder aftenens måltid dag efter dag. Formålet med Freja borde og sildebensborde er også at det er i den gode prisende, hvorfor langt de fleste også kan være med.

Sildebensborde fra Naturplank

Sildebensborde, er lige nu det helt store hit, og med sit tidsløse design, passer det ind i de fleste moderne hjem. Det har fundet sin vej ind i mange danske stuer igen, rundt omkring i hele landet. Og det er da forståeligt, for WAUW hvor er det smukt.

Freja sildebensbord i eg.

Sildebensborde kræver masser af kærlighed at fremstille, hvilket også ses ned i mindste detalje af håndværket. Der er lagt mange timer og omhu i fremstillingen fra start til slut. Designet er helt eksklusivt og alle sildebensborde er unikke. Vær med til at skabe opmærksomhed, med et smukt bord i et tidsløst design. Det stilrene bord er til dig der følger trenden indenfor indretning pt.

Bordet fås i både rundt og firkantet, og i et væld af farver. Derfor er vi sikre på at der er noget for enhver smag, og at der altid er et bord som passer ind i dit hjem. Vi lægger stor vægt på at du kan skræddersy bordet præcis til dine behov, og derfor kan bordet bestilles i forskellige farver, og i flere forskellige størrelser, så de passer lige til jeres behov. 

Plankebord fra Naturplank

Freja plankebordet, er ligesom sildebensbordet, spækket med en masse små detaljer. De smukke planker viser hver især en lille historie i dets struktur. Bordets rene linjer og enkle design, gør at det passer ind i de fleste hjem. Freja plankeborde, skaber ligesom Freja sildebensborde en hyggelig stemning i langt de fleste hjem, og byder på mange timer med hyggelige stunder. Hvad enten det er venner eller familie der samles. Her kan I samles, læne jer tilbage og slappe af.

Vi lader DIG være med på designprocessen, da vi gerne vil være sikre på at skabe et spisebord, som passer præcis ind i dit hjem. Ligesom sildebensborde, kan plankeborde også vælges i forskellige farver og størrelser. Desuden skal du også selv vælge hvilke ben der skal være på dit nye bord.

Vil du skabe en WAUW effekt i din spisestue, så overvej om det ikke skal være Freja der hjælper dig på vej.

Billede af plankebord
Freja plankebord i eg.
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.