Billede af massive plankehylder

Planke hylder

Planke hylder – en smuk detalje 

Træ er det helt store hit i de skandinaviske hjem for tiden. Næsten uanset hvor man kommer hen, findes der træ i et hjem, enten i form af akustikpaneler, planke hylder, planke borde og meget andet.

Hvordan et hjem, er dekoreret, er op til hver enkel, og alle har vi forskellig smag. Men her er lidt til dig som sætter pris på de små detaljer.

En hvid væg, kan tit være kedelig at kigge på, og det evige spørgsmål om ”hvad skal vi dog proppe op på væggen” dukker måske op endnu engang, når du står og stirrer op på den tomme væg.

Måske et sæt af vores smukke og unikke planke hylder af mærket Ravna.

Planke hylden er i sin enkelthed utrolig dekorativ, og kan styles lige på den måde du ønsker. Planke hylden har i sig selv, et utroligt dekorativt udseende, hvilket også ses tydeligt i træets smukke struktur.  Er du til den simple indretning? Eller er du typen der elsker at pynte? Uanset hvad du er, så får du hvert fald rig mulighed for at få det præcist som du vil ha det med vores smukke planke hylder. 

Ravna er en svævehylde i et massivt stykke egetræ som kan holde i mange år.

Ravna egetræshylde
Egetræshylder

Unikke hylder

Alle vores planke hylder er unikke på hver deres måde. Hvis du ønsker at skabe en naturlig synergi mellem møblerne i dit hjem, kan du med fordel vælge samme træsort som fx dit sofabord.

Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig gerne i det rette valg præcis til dine behov. Hvis du ønsker at se vores robuste planker komme til live i en naturlig og elegant symmetri, kan du tage et kig på vores plankeborde

Vi kan lave planke hylder i lige det træ, der passer ind i din indretning. 

Planke hylder der er nemme at montere

Når du modtager din nye planke hylde, indeholder pakken også; beslag til montering, skruer og rawlplugs. Vi fremstiller vores beslag af børstet stål ligesom vores bordben. Til montering af hylden får du derudover brug for et bor. Her er det vigtigt, at du vælger det rette bor til væggen, hvorpå din hylde skal hænge. Hvis du vil sikre, at din nye træhylde hænger helt lige, kan det anbefales også at benytte et vaterpas og et målebånd til opgaven. Med dette på plads, er du klar til at gå i gang med ophæng af dine egetræshylder.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.