Special produceret plankebord

Derfor laver vi plankeborde specielt til dig

Hos Naturplank special producerer vi stilrene plankeborde. Godt håndværk og fokus på design forankres i en urokkelig funktionalitet, og vi kan tilfredsstille næsten enhver efterspørgsel. Vores kvalitetsmøbler fremstilles, så de imødekommer netop dig og din families behov. Uanset om I har brug for et aflangt eller rundt plankebord.

Vi elsker når vores kunder er tilfredse og får det bord som de ønsker. Derfor er det også vigtigt for os at yde vores kunder en helt speciel service – nemlig special fremstilling af plankeborde.

Har du ønsker til hvordan dit nye special spisebord skal se ud? Så frygt ej – den klarer vi. Vi special producere plankeborde lige efter dine ønsker.

Hver eneste dag, har vi specielle ønsker fra kunder, som gerne vil være en del af designprocessen på deres eget plankebord. På den måde, sætter vi altid kunden i fokus og lytter til hvad kunden foretrækker. Når det gøres på den måde, er du sikker på at dit bord, bliver præcis som du ønsker det? Hvorfor vente til i morgen når du kan bestille I DAG.

Special Plankebord ask billigt
Plankebord i ask med seks stole

Alle kan være med hos Naturplank

Vi ved at alle hjem er forskellige, og at alle har deres helt egen stilart. Derfor kan ønsket om bordets udseende også varierer fra kunde til kunde. Ønsker du et stort massivt special

plankebord eller det lidt lysere og lette plankebord, som skaber mere elegance i rummet? Alle ønsker og behov er forskellige. For at tilgodese alle vores kunders behov, kan man derfor vælge bredt mellem vores borde, og der vil være borde at finde i den lidt ”lavere” pris ende og i den ”højere” pris ende.

Et bord har tendens til at samle mennesker og byde på samtale, latter og meget andet. Derfor er et bord ikke bare et bord, men noget der vælges med omhu, hvorfor vi også synes det er vigtigt at kunne tilpasse det til jeres ønsker. Rundt om bordet, skal der bruges mange timer sammen, både i families, men også i venners lag, det er endnu en af grundene til at dit nye bord bliver som du gerne vil.

Du bestemmer også selv hvor langt og hvor bredt dit nye bord skal være. Det vil derfor være muligt med længere plankeborde, hvis man er mange i husstanden, men også bare hvis man gerne vil have luft omkring sig, eller hvis man godt kan lide at have gæster. Dertil skal det siges at du altid kan bestille tillægsplader til dit nye bord, og derved skabe mere plads rundt om bordet på denne måde.

Balder special plankebord i lys egetræ
Balder plankebord i lys egetræ

Vores plankeborde holder i mange år

Et plankebord er et møbel som emmer af natur og skov og denne følelses kan du skabe ved at bringe naturen ind i huset med et af vores special plankeborde. Natur er noget som generelt skaber et frirum for folk, og er et sted hvor man kan samle tankerne, eller blot gå en tur for at slappe af. Derfor kan man med et plankebord, skabe en rolig og god harmoni i rummet, som også vil give en afslappende stemning.

Med et special produceret plankebord fra Naturplank, får du altså her et bord af høj kvalitet, og med planker som er nøje udvalgt.

Ved at følge vores plejeanvisning, vil du bibeholde bordets levetid, og samme tid gøre det modstandsdygtig over skidt og snavs. Du kan finde vores plejevejledning her. HUSK at ved at pleje bordet korrekt, får du altså et bord som holder i mange år frem.

‘Nå du handler ved os, vægter vi højt at kunne give dig professionel rådgivning og vil vi gerne tage dig i hånden gennem processen, og skulle der være spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at Kontakte os Og smid os endeligt gerne lige et like og følg os på Facebook og se alle de skønne billeder vi lægger op.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.