Besøg ET AF VORES shoowroom´S

Hos Naturplank har vi i forlængelse af vores produktion i Darum også et tilknyttet showroom hvor flere af vores plankemøbler kan ses. Her vil der være rig mulighed for at få en snak omkring forskellige muligheder, samt se vores forskellige typer af plankeborde mm.

Åbningstider og kontakt shoowroom st.darum Vesterbyvej 16 6740 Bramming ( st Darum )

Åbningstider

Åbningstider i kolding vejlevej 106 6000 kolding

Åbningstider

Mandag-onsdag : Lukket

Torsdag-Fredag 10:00 – 15:00

Lørdag – Søndag 10:00 – 15:00

Kontakt

** Kundeservice har åbent mandag – fredag 10-15 – det er ikke muligt at kontakte os pr telefon uden for dettet tidsrum . 

SHOOWROOM I KOLDING

Udover vores produktion og showroom i St. Darum, har vi et showroom i Kolding, hvor man kan se og mærke alle vores skønne plankeborde i virkeligheden. Vores lokaler ligger på Vejlevej nr. 106, og man kan her få sig en snak om alle vores produkter. Her står vi til rådighed for at vejlede i alle mulighederne for at tilpasse vores plankeborde til netop dine behov. Vi har altid mellem 50 og 70 produkter i vores butik på 720 m2, sådan at hele vores udvalg er repræsenteret, og du kan finde det helt rette bord for dig.

Butikken er åben fra kl. 10.00 – 15.00 hver torsdag og fredag, samt fra kl. 10.00 – 15.00 hver lørdag til søndag, og i dette tidsrum står vi klar til en snak om, hvordan vi kan levere dit drømmebord. Et plankebord fra Naturplank er et kvalitetsmøbel, som med sit stilrene og tidløse design, kan skabe glæde hvor end det kommer hen. Hvad enten du ønsker et bord i massive træplanker eller finer, et sofabord eller et spisebord, kan vi levere det i både egetræ og valnøddetræ, og med ben efter dine ønsker. Alle vores borde er designet til at være holdbare, og de er overfladebehandlede, sådan at de kan modstå hverdagens slid.

Et lækkert bord fra Naturplank tilføjer et velvære til hverdagen, der er værd at investere i. Et dejligt møbel er med til at gøre hjemmet til et sted, hvor man har lyst til at være. På samme måde samler et flot plankebord fra Naturplank folk til nærvær og samtale, og giver en lyst til at opholde sig ved det. Hos Naturplank har vi forståelse for dette, og det er derfor vi tilbyder at lave møbler, som er tilpasset til dine ønsker og behov, sådan at de kan skabe glæde i rigtigt mange år.

Find vej Bramming ( st darum )

Find vej Kolding

Scroll til toppen

SPAR 10%

PÅ HELE SHOPPEN

Brug koden
MAJ10
OBS! Rabatten fratrækkes ved kassen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.