Levering

Fri fragt og hurtig levering til alle brofaste øer i Danmark

Gratis levering til nærmeste kantsten er en standard service til Naturplanks kunder. Vores fragtmand, som leverer vores produkter, leverer din ordre som standard til nærmeste kantsten – kantstens levering er uden ind- og opbæring.

Sådan ved du hvornår vi leverer

Leveringsintervallet afhænger af ordrevolumen, størrelsen på produktet, geografi, vejrforhold mm. Du bliver adviseret via sms med information omkring leveringen af din ordre, senest tirsdag i samme uge som din ordre bliver leveret. 

Leveringstidspunkter

Vi leverer helst i weekender, men grundet øget efterspørgsel af vores produkter er vi  nødsaget til både at levere torsdage, fredage, lørdage og søndage. Der tages forbehold for ferie, samt helligdage.

Fleksibel levering i Jylland og på Fyn og Sjælland

Der er 4-6 ugers leveringstid på alle vores plankemøbler.

Vi vil forsat levere alle ordre rundt til hele Danmark (gælder alle brofaste øer), på torsdage, fredage, lørdage og søndage.

Det er muligt at få din ordre leveret på hverdage, da vi har et håndplukket samarbejde med Brink Transport (BT), der har en landsdækkende service. De leverer i dagstimerne og om natten. Leveringen via BT koster modtager DKK 1000,-. Ønsker du denne løsning eller er du uheldigvis ikke hjemme i leveringsintervallet, bedes du kontakte os på kontakt@naturplank.dk eller på telefon 7174 7019.

Brug for hjælp til ind- og
opbæring, samt montering

Vælger du denne serviceydelse kommer der to fragtmænd og bærer dit bord helt op/ind i dit anviste rum, hvorefter de samler det for dig. Prisen for denne service er DKK 1499,-.

Ind- og opbæring, samt montering kræver plads og forhold, som forebygger uheld, skade på produkt m.m. Hvis du er bekendt med specielle forhold beder vi dig nævne dette af hensyn til vores planlægning. På forhånd tak.

Internationale ordre

Naturplanks produktportefølje og vores egenproduktion er eftertragtet i udlandet. Kontakt os venligst ved behov på kontakt@naturplank.dk eller telefon 7174 7019 – så finder vi en løsning herpå.

Levering af løse bordben, hylder m.v.

Vi afsender alle mindre forsendelser med  GLS. Vi bestræber os på at sende alle lagervarer (bordben), samme dag som de bestilles, dog må der tages forbehold for travle perioder.

Spørgsmål omkring leveringen af et produkt?​

Kontakt os endelig ved spørgsmål.

Gratis levering

Til alle brofaste øer

Opbæring og montering

Også i weekenden

4,2 stjerner på TrustPilot

Kundeoplevelsen er vigtig for os

700+ kvm Showroom

Med mere end 50 borde

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.