GRATIS LEVERING TIL ALLE BROFASTE ØER I DANMARK

Hos Naturplank.dk skal man have en god oplevelse.

Gratis levering til nærmeste kantsten er en standard service til Naturplanks kunder. Vi leverer  helst i weekender –  Men grundet øget efterspørgelse af vores produkter er vi  nødsagtige til både at levere Torsdage , Fredage , Lørdage , Søndage . Der tages forbehold for ferier/helligdage.

Leveringsintervallet afhænger af ordrevolumen, størrelse på produkter, geografi, vejrforhold mm. Du bliver adviseret via sms med information omkring leveringen af din ordre, senest tirsdag i samme uge som din ordre bliver leveret. Vores fragtmand, som leverer vores produkter, leverer din ordre, som standard til din dør – kantstens levering  uden ind- og opbæring.

 

Jylland – Fyn – Sjælland

Der er  2-5 ugers leveringstid på alle vores plankemøbler på specialmål.

Vi vil forsat levere alle ordre rundt til hele Danmark (gælder alle brofaste øer), på torsdage , fredage , lørdage , søndage.

Det er muligt at få din ordre leveret på hverdage, da vi har et håndplukket samarbejde med Brink Transport (BT), der har en landsdækkende service. De leverer i dagstimerne og om natten. Leveringen via BT koster modtager 1000kr ,- Ønsker du denne løsning eller er du uheldigvis ikke hjemme i leveringsintervallet, bedes du kontakte os på kontakt@naturplank.dk eller på telefon 7174 7019.

 

BRUG FOR HJÆLP – IND- OG OPBÆRING OG MONTERING 

  1. Hjælp til opbæring

Hvis vores fragtmand skal hjælpe til med at bære dit produkt op, koster det 299,-

  1. 1 fragtmand – Hjælp til ind- og opbæring + montering

Denne service koster 599,-

  1. 2 fragtmænd – Hjælp til ind- og opbæring + montering/opsætning

Vælger du denne serviceydelse, kommer der 2 fragtmænd og bære dit bord helt op/ind i din anviste rum, hvorefter de samler det for dig. Prisen for denne service er 1700,-

Ind- og opbæring, samt montering kræver plads og forhold, som forebygger uheld, skade på produkt m.m. Hvis du er bekendt med specielle forhold, beder vi dig nævne dette af hensyn til vores planlægning. På forhånd tak.

 

BETALING AF ORDRE INDEN LEVERING

Betaling skal være registreret inden levering. Der kan betales via

Registreringsnummer 5951 / Kontonummer. 4020490 – angiv venligst dit kundenummer.

 

INTERNATIONALE ORDRE

Naturplanks produktportefølje og vores egenproduktion er eftertragtet i udlandet. Kontakt os venligst ved behov på ovenstående mail eller telefon 7174 7019 – så finder vi en løsning herpå. På forhånd tak.

 

LEVERING AF LØSE BORDBEN, HYLDER M.V.

Vi afsender alle mindre forsendelser med  GLS. Vi bestræber os på at sende alle lagervarer (bordben), samme dag som de bestilles, dog må der tages forbehold for travle perioder.

 

Spørgsmål omkring leveringen af et produkt?

Kontakt os endelig ved spørgsmål

 

 

Plankebord i egetræ