rundt sildebensbord

Runde spiseborde – med og uden udtræk

Runde spiseborde – mange muligheder

Runde spiseborde – unikke møbler der passer til enhver lejlighed

Runde spiseborde er alsidige møbler, der kan pynte i ethvert rum. Bordets organiske form gør det til et smukt møbel, man har lyst til at tilbringe tid ved. Det er et naturligt samlingspunkt, der indbyder til samvær, hvor små og store emner vendes med familie og venner. Hos Naturplank mener vi, at et rundt plankebord kan passe til ethvert hjem og enhver stilart, grundet materialet det er lavet af.

rundt sildebensbord
Rundt sildebensbord i mørk eg (Freja sildeben)

Træ er et skønt materiale, der på en og samme tid formår at være stemningsfuldt og dæmpet. Det mønster, træets årer skaber i overfladen, er unikt for hvert møbel, og det giver dit spisebord et personligt udtryk. Et rundt plankebord er dermed, ligesom vores aflange borde, et tidløst møbel, som kan bidrage med noget i enhver indretning. Med et plankebord bringer man naturen indenfor, og kan på den måde skabe en rolig, varm atmosfære, hvor alle kan føle sig hjemme.

rundt spisebord
Rundt Freja plankebord

Borde designet til livet – et bord der kan holde

Vores runde spiseborde er, ligesom vores andre produkter, lavet til at være utroligt holdbare møbler, der uden en alt for omfattende pleje kan holde i rigtigt mange år. Vi overfladebehandler vores plankeborde sådan at de bliver modstandsdygtige overfor bl.a. madrester, vand og rødvin. Dette betyder at selvom der er børn i hjemmet, kan et plankebord med den rette pleje stadig komme til at holde i mange år. Hvis man passer på sit spisebord, ved at følge vores plejeguide, kan det forblive lige så flot som nyt i mange år.

Plej dit runde spisebord

Vores borde er glatte i overfladen og nemme at holde rene, det eneste der skal til er en klud opvreden i vand. Vi anbefaler ikke at bruge sæbe på dit træbord, da det kan nedbryde behandlingen i overfladen, og dermed skade dit bord. Ønsker du at bruge en sæbe på dit træbord, kan du købe en speciallavet hos os, som er beregnet til brug på vores borde, og ikke forvolder skade. Du finder alle vores plejeprodukter her.

rundt spisebord udtræk
Freja sildeben plankebord i valnød

Holdbare borde, der opfylder netop dine behov

Et bord der holder i mange år, skal være et godt match og skal passe til dine behov. Et rundt bord en god måde at give hjemmet sjæl, uden at have plads til et langbord på flere meter. Vores runde borde fås ned til Ø110 cm, og på den måde få et møbel, der har en god størrelse til én eller to brugere.

Med et rundt bord med udtræk og tillægsplader, kan der på få øjeblikke blive plads til flere gæster om bordet. På den måde er et rundt bord et godt match for den lille familie. Eller den, der bor alene, men som nyder at tilbringe tid i gæsters selskab.

Er man en større familie, der ønsker et rundt bord, kan det også lade sig gøre. Et rundt bord med en diameter på 160 cm, kan der sidde 6-8 personer omkring. Dermed er muligheden for at sidde mange personer om et rundt bord muligt, uden tillægsplader.

rundt sildeben sofabord
Rundt sofabord Freja sildeben valnød
Runde spiseborde med udtræk

Alle runde spiseborde laves med tillægsplader, hvor der er mulighed for at forlænge bordet med op til tre tillægsplader. Hver tillægsplade forlænger bordet med 50 cm. Der skabes to ekstra pladser pr. tillægsplade man forlænger det runde spisebord med. Hos Naturplank er der flere muligheder når man ønsker runde spiseborde med udtræk. Hos os kan du vælge mellem flere typer tillægsplader, om de skal matche bordet eller om de skal være sorte, er helt op til dig.

Runde spiseborde – lige som du ønsker

Vi vil hos Naturplank levere dit drømmebord, og vi er derfor  åbne overfor dine ønsker og ideer. Vi tager meget gerne en snak om, hvad der kan lade sig gøre. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel med dine ønsker på kontakt@naturplank.dk. Kom gerne med ønsker til både mål, træsort og model, så vender vi tilbage med muligheder og priser.

Læs mere om vores runde borde samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum.https://www.trae.dk/guide-vaelg-den-rigtige-traeart-til-dit-plankebord/

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.