Sildebens plankebord

Sildebensbord – rundt, aflangt, udtræk

Freja sildeben med og uden tillægsplader

sildebensbord
Freja sildeben, valnød

Unikt bord med skønt spil i overfladen

Vores Freja borde laves ikke kun med plankelook, men også i det fineste sildebensmønster, hvilket fineret gør det muligt at lave. Det flotte mønster kombineret med træets årer giver bordet en fascinerende overflade, som man sent bliver træt af at kigge på. Uanset om man er til valnøddetræ eller eg, kan vi lave Freja sildebensbord i det materiale, samt i netop den farve man ønsker. Egetræsmodellen fås i mørk, lys og naturfarvet eg, sådan at det passer til enhver bolig. Når det kommer til modificering af ens plankebord, har vi rig mulighed for at tilpasse det til netop dine behov. Du kan selv vælge ben, materiale og få bordet i lige præcis den størrelse der passer til dit hjem. Derudover kan alle de førnævnte sildebensborde også fås i en rund version, der imponerer enhver gæst. Vores runde borde laves også i den størrelse, som lige netop du har behov for, og med flere forskellige typer ben, ligesom de aflange borde.

spisebord sildeben
Freja sildeben mørk, eg

Sildebensborde med udtræk og tillægsplader

Ønsker du et mere alsidigt bord, der er anvendeligt i en lang række situationer, kan alle de føromtalte borde fås med udtræk og tillægsplader. Hermed kan du hurtigt og uden bøvl gøre plads til gæster. Tillægspladerne fås både med sildebensmønster, der matcher selve bordet, eller ensfarvede, sorte plader, der skaber en spændende kontrast til det mønstrede møbel.

Alle vores sildebensborde er produceret med øje for at skabe et interessant design der også er funktionelt og slidstærkt. Af denne grund er vores sildebensborde overfladebehandlede, sådan at det kun kræver minimal pleje, samtidig med at det kan holde i rigtigt mange år. Ligesom vores andre modeller, behøver vores sildebensborde ikke pleje så ofte. Man skal blot tørre det af med en opvreden klud, for på denne måde at holde det rent. Følg vores plejeguide for at lære mere om hvordan man kan få sit bord til at holde resten af livet. Vi anbefaler at du bruger vores egne produkter til at holde dit plankebord, da det er den eneste måde at sikre sig, at dit skønne plankebord ikke tager skade. Ønsker du at bruge sæbe på dit bord, er det ligeledes vigtigt at du bruger vores Naturplanks sæbe, da bordets overflade ellers kan blive beskadiget af det. Du kan finde alle vores plejeprodukter her.

sildeben spisebord

rundt sildeben
Freja rundt sildeben natur, eg

Et spisebord til dine behov

Udover at producere slidstærke produkter, går vi hos Naturplank rigtigt meget op i at skabe spiseborde, der passer til netop dine behov. Af denne grund har vi mange muligheder for, at du kan sætte dit personlige præg på dit plankebord, som det blev nævnt tidligere. Vi vil skabe dit drømmebord, så hvis du har ønsker til mål, farve eller andet, er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@naturplank.dk, så vender vi tilbage med muligheder og en estimeret pris.

Læs mere om Freja sildebensborde samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum.

Scroll til toppen

SPAR 10%

PÅ HELE SHOPPEN

Brug koden
MAJ10
OBS! Rabatten fratrækkes ved kassen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.