Billede af Ravna Rustik i natur eg

Plankebord i massive planker

Plankeborde i massive planker

Ravna plankebord i massive planker, er det plankebord, vi laver, med de bredeste planker. Det er et plankebord som består af to hele træplanker, som er skåret ud af egetræ. Det betyder at Ravna plankebordet er det plankebord, hvis design kommer tættest på træet i sit oprindelige stadie. Dette sætter højere krav til egetræets størrelse og kvalitet, derfor er Ravna plankebordet et af de smukkeste planke spiseborde.

Et særligt plankebord i massive planker

På et Ravna bord får materialet lov til at komme til sin fulde ret. Det er et helt simpelt design, hvor de to massive egeplanker får lov til at beholde deres form og mønster, og på denne måde får mulighed for at pynte. Ravna bordet har et stilfuldt, tidløst design, samtidig med at det er lavet i en utrolig god kvalitet, og er et holdbart møbel. Når du køber et Ravna plankebord, får du et produkt der er noget helt særligt. Træets årer, der pryder overfladen, gør hvert enkelt bord enestående, og der findes ikke to ens Ravna borde.

plankebord i eg
Ravna, plankebord i natur eg

Vedligehold og plej dit plankebord i massive planker

Ravna plankebordet er ligesom vores andre spiseborde overfladebehandlet til at være ekstremt holdbart, samt nemt at vedligeholde med hjælp fra vores plejeguide– og produkter. Med den rette vedligeholdelse, kan et Ravna spisebord skabe glæde i rigtigt mange år. Vi anbefaler at man bruger vores egen olie til at pleje bordet, samt vores egen, eller ingen sæbe til at tørre bordet af, på den måde kan man nemlig være sikker på ikke at skade bordet, og få det til at holde sig flot mange år ud i fremtiden.

Tillægsplader

Et Ravna spisebord kan fås med tillægsplade. Og kan på den måde være samlingspunkt ikke kun til hverdag, men også til fest. Tillægspladen til et Ravna bord består af to sammenlimede planker,  og er på den måde en elegant forlængelse af bordets design, der gør plads til ekstra gæster.

plankebord i eg
Ravna, plankebord i eg
plankebord i eg
Ravna, plankebord i eg
Plankeborde efter dine ønsker

Et Ravna plankebord i massive planker kan ligesom alle vores andre plankeborde tilpasses efter dine ønsker. Vi har både en rustik, og en almindelig version, der har hver deres charme. Forskellen på de to versioner kommer mest til udtryk i overfladen. Den rustikke version har flere knaster og revner i overfladen, som giver det et mere råt udseende. Revnerne spartles, sådan at bordet stadig får en glat og flot overflade, ligesom vores andre modeller.

Et plankebord med kant

Naturkanter, der får lov til at bugte sig som de vil, giver bordet en helt enestående charme. Det fine Ravna plankebord laver vi i naturfarvet eg, der på smukkeste vis oplyser rummet. Vi også en mørk version i samme flotte design, der har et roligt, dybt udtryk og passer perfekt ind i den moderne, nordiske stil. Ravna er et helt enestående plankebord i massive planker.

 

plankeborde i eg
Ravna, plankebord i eg
planke spiseborde
Ravna rustik, plankebord i eg
Unikke produkter – spiseborde

Hvert produkt er unikt og hos Naturplank er det en topprioritet at skabe møbler, der passer til dine behov. Det er vigtigt for os, at vores borde er anvendelige såvel som stilrene. Skriv til os hvilke ben, samt hvilken længde eller farve du ønsker på kontakt@naturplank.dk, så skal vi nok vende tilbage med muligheder og estimerede priser. Et plankebord er noget personligt, og det skal være helt rigtigt for dig.

plankebord spisebord i eg
Ravna, plankebord i mørk eg

Læs mere om Ravna samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum. https://www.trae.dk/guide-vaelg-den-rigtige-traeart-til-dit-plankebord/

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.