Billede af Balder sofabord

Planke bord i eg – Balder

Balder – et stilrent plankebord

Balder planke bord i egetræ er et massivt plankebord, der med den rette pleje kan holde i mange år. Med sit moderne, nordiske design, indgår den som en naturlig del i enhver indretning. Balder planke spisebord kan både oplyse stuen når der kommer gæster på besøg, eller samle familien om aftensmaden efter en lang dag. Egetræ er tidløst, og i Balder bordets overflade kommer det naturlige udtryk fra træets årer virkeligt til sin ret. Her er træets flotte finish det, som gør bordet smukt og interessant, og med denne form for enkelthed bringer bordet en ro til ethvert rum.

 

Balder plankebord i lys egetræ
Balder, plankebord i lys egetræ

Balder er en af Naturplanks mange unikke plankeborde, der kan modificeres til dine behov: Bestem selv længde, farve og ben, så bordet kommer til at udtrykke netop din stil og passe til dit hjem. Balder bordet er sammensat af stave i massivt egetræ, og fås både i lys, mørk og naturfarvet eg. Naturmaterialet samt de mange muligheder for modificering betyder, at hvert produkt er noget helt særligt. Ikke to Balder planke spiseborde er ens, og det gælder også de andre modeller vi producerer hos Naturplank, at når du køber et bord hos os, er du sikret et unikt møbel. De smukke årer står tydeligt i overfladen og gør bordet til et naturligt samlingspunkt.

planke spisebord
Balder, plankebord i mørk eg
Et bord i mange varianter

Balder bordet fås hvor kanterne er 15 grader, og en rustik version, hvor kanterne har beholdt deres naturlige kurver. Den rustikke version skiller sig også ud ved at have flere knaster og finurlige detaljer end et almindeligt Balder spisebord. Det har den samme glatpudsede overflade, men med et mere varieret mønster og en kurvet kant, der giver bordet en unik charme. Balder bordet er et holdbart plankebord, fremstillet med øje på kvalitet og funktion.

Planke bord med eller uden tillægsplader

Balder plankebord kan købes med tillægsplade og passer dermed ind i flere situationer. Tillægspladen til et Balder bord er en forlængelse af bordet, der har det samme todelte design, som resten af bordet: Det er ikke en planke, der går på tværs for enden af bordet, men to parallelle planker, der forlænger resten af bordets design*. Hos Naturplank sætter vi en ære i at fremstille både rustikke og forfinede plankeborde af høj kvalitet. Vi fremstiller borde der passer til dine behov, dvs. at du kan vælge model, mål og farve. Send os bare en mail på kontakt@naturplank.dk, så vender vi tilbage med muligheder og estimerede priser.

Læs mere om Balder samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum.https://boligtema.dk/indret-dit-hjem-med-et-rustikt-plankebord/

planke sofabord eg
Balder, planke sofabord i natur eg
planke sofabord
Balder, planke sofabord i ly eg

 

*alle tillægsplader laves i samme retning som bordet, men ikke med åreforlængelse.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.