Billede af Frigg sofabord i lys eg

Plankebord eg – Frigg lys egetræ

Plankebord eg

Frigg – et stilrent plankebord i nordisk design

Plankebord eg i modellen Frigg er en skøn tilføjelse til ethvert hjem. Det er et plankebord i eg, som er lavet til at være enkel i sit design. Modellen består af tre planker i massivt egetræ, med naturlige kanter og valgfri ben. Frigg er et plankebord i eg, som er designet med fokus på at skabe et funktionelt, holdbart møbel, der tilføjer ekstra luksus til hverdagen.

plankebord i eg
Frigg, plankebord i eg

Plankebordet er behandlet sådan at den bliver modstandsdygtig overfor slid og eventuelle uheld, uden man skal døje med vedligehold særligt ofte. Vi anbefaler at man følger vores plejeguide, som kan findes her, samt bruger vores egne produkter til pleje af bordet, sådan er man sikret ikke at skade bordet med unødvendige sæber og olier. Ved rengøring af dit bord i det daglige, anbefaler vi at du bruger vores egen sæbe. Ellers kan rengøringen klares med en klud i vand, som er hårdt opvredet. Ønsker du at bruge sæbe, har vi en på vores hjemmeside, der er lavet til formålet. Med de rette produkter og den rette behandling bliver dit bord hurtigt så godt som nyt.

plankebord i eg
Frigg, plankebord
Smukt design – plankebord i eg

Et plankebord i smukt design, der år efter år bliver ved med at stå skarpt. Det betyder noget at man er glad for at være i sit hjem, og derfor er det en af vores øverste prioriteter at levere langtidsholdbare kvalitetsmøbler.

En af de måder vi sikrer os at det plankebord, vi producerer, skaber glæde hvor det kommer hen, er ved at lave det efter kundernes ønsker til både mål og materiale. Der er rig mulighed for at få både Frigg bordet, tilpasset til dine behov. Frigg bordet laves som udgangspunkt i lys, men hvis du ønsker bordet i enten mørk eller naturfarvet eg, er det også en mulighed. Farverne vil på hver sin måde fremhæve træets årer, og skabe en smukt changerende overflade. Uanset dine ønsker, vil vi gerne hjælpe med at skabe dit drømmebord, send os bare en forespørgsel med dine ønsker på kontakt@naturplank.dk. Du kan komme med ønsker til mål, træsort, eller noget helt tredje, så vender vi tilbage med muligheder og priser.

plankebord i eg
Frigg, plankebord i eg
plankebord i eg
Frigg, plankebord i eg
Plankesofaborde

Alle modeller fås også som plankesofaborde. Du kan derfor matche dit plankebord med dit plankesofabord, så du skaber en linje mellem din spisebordet og sofabordet.

plankebord i eg
Frigg plankebord i eg
plankesofabord
Frigg, sofabord i eg
plankesofabord i eg
Frigg, sofabord i eg

 

Læs mere om Frigg samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum.https://www.trae.dk/guide-vaelg-den-rigtige-traeart-til-dit-plankebord/

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.