Billede af Heimdal sofabord

Planke bord i valnød

Heimdal 

Smukt planke bord i valnød med varme toner

Planke bord i valnød er et smukt kvalitetsmøbel, der bringer varme og personlighed til enhver indretning. Valnød er kendetegnet ved at indeholde mange forskellige nuancer af brun, og der skabes herved et fascinerende spil i overfladen på et Heimdal plankebord. De varme nuancer og spændende overflade skaber et møbel, der indbyder til nærvær og samtale, og skaber en hjemlig fornemmelse. Heimdal er vores eneste serie, lavet i massiv valnød. Det er utroligt lækre borde, der med valnøddetræets varme brunlige toner har en smukt changerende overflade.

plankebord valnød
Heimdal, plankebord i valnød
Aflangt eller rundt planke bord i valnød

Vores Heimdal plankeborde laves både som firkantede og runde plankeborde med mulighed for udtræk. Derved er det muligt at få tilpasset et bord til lige netop dine behov. Det er et møbel hvor det naturlige materiale kommer til sin fulde ret. Det enkle design med sorte ben, lader den kønne træoverflade træde frem og man får øje på de smukke mønstre i materialet. Ved at holde designet mere simpelt skaber vi et stilrent, tidløst møbel, der kan pynte i enhver indretning.

Planke bord i valnød på mål

Når du køber et Heimdal plankebord, kan du selv bestemme størrelse og ben, ud fra dine behov. Er det et rundt Heimdal plankebord, bestemmer du hvilken diameter du ønsker, samt tilkøb af tillægsplader. De placeres i midten, for på den måde at udvide bordet og hurtigt gøre plads til flere gæster. Det samme kan du til et aflangt Heimdal plankebord, hvor tillægspladen sættes på for bordenden. Det aflange Heimdal bord består af to planker. Kanterne er afsluttet med 15 graders vinkler, der gør det stilrene look helt gennemført.

plankebord valnød

Heimdal, plankebord i valnød

Dansk design og kvalitets håndværk

Et Heimdal planke bord i valnød, er lavet af professionelle på vores eget værksted, hvor kvaliteten tjekkes flere gange undervejs. Der sikrer vi os at de produkter vi sender ud ad døren, alle sammen lever op til kundernes og vores egne forventninger. Alle vores plankeborde er lavet med fokus på kvalitets håndværk- og design. Alle plankebordene er overfladebehandlede sådan at de kan modstå hverdagens slid og holde i mange år. Behandlingen gør at dit Heimdal spisebord er nemt at holde rent, det kræver kun en opvreden klud – man behøver ikke engang sæbe. Når bordet bliver leveret, er det klar til brug, men vi anbefaler at man plejer det 2-3 måneder efter modtagelsen. Hertil anbefaler vi at man bruger vores egen plejeolie, samt følger vores guide til pleje.

Slidstærkt planke bord i valnød – nem vedligeholdelse

Hos Naturplank har vi forståelse for, at man gerne vil have ens bord til at holde i mange år. Derfor har vi gjort det til et fokuspunkt at vejlede i hvordan man holder sit plankebord flot i mange år. Et lækkert plankebord tilføjer luksus til hverdagen, og et slidstærkt bord der holder i mange år, kan skabe utroligt meget glæde. Dette er en af grundene til at vi giver mulighed for at tilpasse bordet til dine behov. Vi sætter en dyd i at levere møbler der både er flot designet og funktionelle for kunden. Og vi vil rigtigt gerne levere dit drømmebord, derfor er vi altid interesserede i at høre dine tanker om mål, materiale, eller noget helt fjerde. Skriv til os på kontakt@naturplank.dk, så skal vi sørge for at melde tilbage hvad der kan lade sig gøre, samt komme med en estimeret pris.

lankebord valnød
Heimdal, plankebord i valnød

Læs mere om Heimdal samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller find inspiration oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum. Find inspiration til dit valnøddebord her.

plankebord i amerikansk valnød
Heimdal plankebord i valnøddetræ
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.