Billede af Balder spisebord

Balder plankebord i egetræ

Balder – et stilrent plankebord med mange funktioner

Balder plankebord i egetræ er et massivt spisebord, der med den rette pleje kan holde i mange år. Med sit moderne, nordiske design, indgår den som en naturlig del i de fleste indretninger. Balder planke spisebord kan både oplyse stuen når der kommer gæster på besøg, eller samle familien om aftensmaden efter en travl hverdag. Egetræ er tidløst, og i Balder bordets overflade kommer det naturlige udtryk fra træets årer virkeligt til sin ret. Her er træets flotte finish det, som gør bordet smukt og interessant, og med denne form for enkelthed bringer bordet en ro til ethvert rum.

Spisebord i egetræ
Balder plankebord i mørkt egetræ

Balder er en af Naturplanks mange unikke plankeborde, der kan modificeres til dine behov: Bestem selv længde, farve og ben, så bordet kommer til at udtrykke netop din stil og passe til dit hjem. Bordet er sammensat af massive stave af egetræ, og fås både i lys, mørk og naturfarvet eg. Naturmaterialet samt de mange muligheder for modificering betyder, at hvert produkt er noget helt særligt. Ikke to Balder planke spiseborde er ens, og det gælder også de andre modeller vi producerer hos Naturplank, at når du køber et bord hos os, er du sikret et unikt udtryk. De smukke årer står tydeligt i overfladen og gør bordet til et naturligt samlingspunkt.

Plankebord med tillægsplader

Balder bordet er et holdbart plankebord, fremstillet med øje på kvalitet og funktion. Balder plankebord kan købes med tillægsplade og passer dermed ind i flere situationer. Hos Naturplank sætter vi en ære i at fremstille både rustikke og forfinede plankeborde af høj kvalitet.

Se mere via dette link, eller kontakt os pr. mail eller telefon for at høre mere. Kom også og se Balder samt alle vores andre plankeborde i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.