Billede af Odin sofabord

Planke spisebord i eg

Odin – planke spisebord med tre planker 

plankebord spisebord
Odin, plankebord i eg

Plankebord i eg – både til hverdag og fest

Odin er et utroligt flot bord, der er det perfekte samlingspunkt både ved festlige lejligheder og i hverdagen. Det fine egetræsbord giver ethvert rum et pift af nordisk design, og skaber et roligt sted hvor man mødes til samtale og nærvær. Træets årer, der pryder overfladen, er med til at skabe et møbel, der er æstetisk og trendy på en smagfuld måde. Odin planke spisebordet i eg, er et design med tre massive egetræsplanker, der bugter sig ligesom træet naturligt ville gøre.

Planke spiseborde i egetræ

Det er et bord, der refererer til den skandinaviske natur og bringer en ro til rummet. Plankebordets massive egeplanker er slebet glat i overfladen, for at gøre det til et lækkert produkt. Kanterne har fået lov til at beholde deres naturlige kurver, hvilket giver et rustikt og personligt udtryk. Ligesom vores anden model Ravna, er det et bord som er lavet af massive egeplanker. De kan variere en del i udseende, fordi det er overladt til selve plankerne, hvordan det færdige produkt kommer til at se ud. Det er også det der gør disse planke spiseborde til noget helt særligt og materialet giver mulighed for at skabe møbler, som er fulde af personlighed.

Et Odin plankebord er et skønt møbel både til hverdag og fest, og får man uventet besøg, er det praktisk, nemt og hurtigt at kunne forlænge sit bord med en tillægsplade. Til Odin kan man af denne grund tilkøbe tillægsplader i samme materiale som bordet, og skabe endnu flere minder omkring sit plankebord.

Odin Ege plankebord
Odin, plankebord i eg med tre planker

Funktionelt og slidstærkt planke spisebord i eg

Odin planke spisebord i eg, er et naturligt samlingspunkt, hvor man helt automatisk kommer til at tilbringe en masse tid. Derfor  er det vigtigt at bordet er holdbart, sådan at det nemt kan modstå almindeligt slid eller uheld. Derfor er Odin planke spisebordet, ligesom vores andre planke spiseborde overfladebehandlet til at kunne klare alle disse ting.

Dette gør også at bordet et nemt at holde rent. Det kræver blot en opvreden klud, sæbe er ikke nødvendigt og kan i værste tilfælde gøre skade på bordet. Ønsker man at bruge sæbe, kan man købe vores egen sæbe, der er produceret til formålet. Odin bordet kræver ligeledes ikke meget pleje, men ser det trist ud, er det tid til at give det pleje. Vi anbefaler at man følger vores plejeguide, samt bruger vores egen plejeolie. Det er den måde vi kan sikre os, at dit nye Odin plankebord ikke tager skade.

Odin planke spisebord i eg, er ligesom vores andre produkter lavet til at kunne holde i mange år. For at sikre kundernes ønsker bliver opfyldt, kan man vælge længde på borde, bordben, samt bordets farve. Send os blot en besked med dine ønsker til kontakt@naturplank.dk, vi vil rigtigt gerne være med til at skabe dit drømmebord.

plankebord tre planker
Odin, plankebord i eg

Læs mere om Odin planke spisebord i eg, samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside, eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum. Find inspiration via siden her.

planke spisebord tre planker
Odin, plankebord i tre planker
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.