Ravna rustik plankebord i natur eg

Massiv egetræ til alle og enhver

Ravna plankebord – En sikker vinder

Vores Ravna bord er en klassiker som passer til alle hjem. Vil du give spisestuen et ekstra pift? Så tjek lige dette smukke bord i massivt egetræ.

Bordet er i utrolig høj kvalitet. Det er altså et sikkert valg til de meget stilbevidste som er vild med massivt egetræ og det lettere rustikke look som bordet medbringer.

Ravna vil hurtig blive en favorit som med sin dragende effekt, sørger for at alle vil samles der, gang på gang. Et plankebord bliver hurtig midtpunktet i rummet, og bliver sikkert også et samtaleemne dine gæster vil tale om. Det vil også hurtigt blive samlingspunktet og hjertet i rummet.

Du kan med lethed få plads til alle dine gæster, da du helt selv bestemmer hvor stort det skal være. Køb blot et par tillægsplader for at gøre bordet endnu større.

Billede af Ravna i 2-planker og natur eg
Ravna plankebord i natur olieret eg

Massivt egetræ

Massivt egetræ, har en helt særlig historie, som ses ned til de mindste detaljer i hver eneste planke. Det rustikke og massive egetræ giver et indblik i træets historie, og er med sine fordybninger, årer og revner, noget helt særligt. Hvorfor Ravna også er til dig som virkelig sætter pris på de små detaljer. Bordets historie kommer til sit rette med et smukt lysindfald.

Det massive egetræ er et utroligt hårdført materiale. Du er hermed sikret et bord som vil holde i mange år frem. Bordets robuste materiale giver dens funktionalitet et spring opad og du sikrer dig altså et bord som kan holde til lidt af hvert.

Plankebordets design går ikke af mode og er derfor tidløs, hvilket gør at det passer ind i den nutidige nordiske indretning. Her får du altså en design perle af et plankebord som kan følge dig gennem årene og langt frem. Vil i gerne se mere så besøg vores Facebookside Naturplank

Den rette pleje

Et plankebord i massiv egetræ, kræver helt særlig pleje og masser af kærlighed.  Træ er et levende materiale, som over tid, godt kan arbejde lidt. Vores træ er ovntørret og af høj kvalitet, men derfor er det stadig vigtigt at du sørger for at pleje det korrekt

Hvis du bruger vores plejeguide, og sørger for at følge den, får du altså et bord som holder sig smukt i mange år. Du kan købe vores pleje sæt her.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.