Balder plankebord i mørk egetræ

Balder plankebord i egetræ

Balder – et plankebord i mange år

Balder plankebord i egetræ er et spisebord der binder rammerne sammen om den hyggelige stund ved spisetid. Det er her familien samles for at få et roligt øjeblik, og drøfte dagens mange input. Det bliver derfor hurtigt familiens og dagligstuens midtpunkt.

Vores Balder plankeborde er i massiv eg, og er derfor skabt til jer, der gerne vil have et spisebord i mange år. Det kan derfor betragtes som en langvarig investering.

Balder plankebordet er med sine smukke organiske former, skabt til at vække opmærksomhed. Vi er da også helt sikre på, at dine gæster vil betragte bordet som noget helt specielt og unikt. Et sted hvor i forhåbentlig, kan få mange gode stunder sammen, og som vil blive et samlingspunkt ved enhver given lejlighed.

Balder plankebord i lys egetræ
Balder plankebord i lyst egetræ

Alle vores Balder plankeborde er forskellige og har sin helt egen historie, penslet ned i små detaljer i plankerne. Denne unikke struktur er dette, som er med til at gøre hvert enkelte bord unik på dets helt egen måde.

Balder plankebordet i egetræ fremstilles med et levende udtryk som virkelig kommer til sit rette element med sin varme glød, sit smukke farvespil og sine organiske former. Med vores Balder plankebord, får du altså et solidt egetræsbord af høj kvalitet i et stilrent design. Du kan blandt andet få det i lyst egetræ, som fremhæver bordets spil helt unikt. 

Vi ved at alle hjem er forskellige, og at alle stilarter ikke er ens, og derfor tilbyder vi også Balder plankebordet i et væld af farver, så det passer præcis ind i jeres hjem. Du får selv lov til at deltage i processen om at designe dit helt eget plankebord spisebord idet, du selv kan vælge længde, farve og ben.

Se vores store udvalg af denne balder borde

Har du også forelsket dig i vores balder plankebord i egetræ? Så kom ud og besøg vores showroom og se vores lækre udvalg, og de mange forskellige Balder plankeborde: http://naturplank.erhj5.dk/showroom/

Billede af Balder rustik
Balder rustik plankebord
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.