Billede af Heimdal plankebord i valnød

Kvalitets træ til dit valnød plankebord

Heimdal plankebord i valnøddetræ – Noget for sig selv

Valnøddetræ er noget for sig og den rødlige farve, gør den helt unik, og VI synes altså at den smukke farve, kan noget helt specielt.  Det gådefulde udtryk i træet, kommer virkelig til kende i dets smukke struktur, og jo ældre og mere prægtigt træet har været ved nedfældning, desto kraftigere årring.  Årringene i valnøddetræ, giver en rigtig spændende variation i træet, hvilket kun gør denne træsort endnu mere unik. Og den dybe rødlige farve får kun mere glans jo ældre træet bliver.

Valnøddetræ er derfor blevet et stykke værdifuldt træ, som er blevet rigtig populært i møbelindustrien.

Ved at vælge et valnød plankebord, får du altså en åben mulighed for at kunne skabe en kontrast i dit rum, og ikke nok med det, så får du altså et bord der i sin smukke natur, skaber en positiv opmærksomhed.

Vores Heimdal spisebord, valnød plankebord, er så populært at vi også laver det i den runde model. Du får altså mulighed for at få et valnød plankebord der passer lige netop til dit behov.

Heimdal plankebord rundt
Heimdal spisebord i valnød

Skab opmærksomhed i dagligstuen med den rigtige træsort til dit hjem

Var der nogen der sagde opmærksomhed? Det tror jeg nok lige der var. Det samme vil dine gæster nok syntes, når de ser det smukke Heimdal plankebord pryde din spisestue.  Det er altid vigtigt at vælge den træsort der passer, til lige netop jeres stue. Mange parametre kan her, spille ind i valget af plankebordet, bl.a. farven på væggen, lysindfaldet, andre møbler. Alle disse, er afgørende elementer i valget af dit nye spisebord og træsorten herpå.

Vil du skabe harmoni i rummet med et lyst og elegant bord? Eller rette folks blik hen mod et smukt og rustikt bord? Måske et plankebord i valnøddetræ?

Med Heimdal bordet, er du hvert fald sikker på at bordet vil give en ”wauw” effekt når folk træder ind i spisestuen, ligeså vel som at dine gæster vil kunne sidde og betragte bordets overflade og struktur. Valnøddetræ er en ægte klassiker og er det helt store i de nordiske hjem.

Skab opmærksomhed med det store prægtige bord fra Heimdal valnød plankebord. Det står super godt i kontrast til lyse gulve og lyse vægge, men kan absolut også pynte på det lidt mørkere gulv. Elsker I også at se vores billeder af alle vores smukke møbler? Så hop ind på Facebooksiden og følg os.

Heimdal plankebord valnød
Heimdal valnød plankebord
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.