spisebord i massiv

Et bord er ikke bare et bord

Frigg og Odin – Et bord der indtager rummet

Dagligstuen er ikke bare et almindeligt rum – dette er et rum fyldt af latter og gode fortællinger, et rum hvor I kan sidde ned og puste ud efter dagens gøremål. Et sted hvor I kan samles hver aften for at få afløb for dagens strabadser og udfordringer. Et bord er derfor med til at skabe et vis sammenhold i familien.

En afslappende stund ved spisebordet, kræver ofte et rum i god harmoni. Derfor kan noget så enkelt som et helt unik bord fra Naturplank være med til at skabe dette.

Med det rette spisebord, er du sikret et rum i harmoni. Friggbordet er som skabt til dig der gerne vil skabe harmoni i din dagligstue med et lyst interiør. Odinbordet er mørkere og skaber mere opmærksomhed i rummet. Begge borde er smukke, men på hver sin måde. Et bord er ikke bare et bord, og det kan derfor være en længere proces at vælge det helt rette.

Når du kommer hjem fra en travl dag på jobbet, har du oftest bare brug for at sidde ned og puste ud. Mange ville nok smide sig omkuld i sofaen, men hvorfor ikke sætte sig ved bordet i stedet? Bordet er et vigtigt fundament i rummet og kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Et bord byder ikke kun på middag, men kan også byde på en god samtale.

Odin Ege plankebord
Massivt plankebord i egetræ

Helt unik 

Her får du altså et unikt bord med 3 smukke og helt unikke planker, som i al deres forskellighed har hver deres struktur og historie. I kan nemt sidde og betragte hver en lille detalje i det smukke træ, mens i sidder og nyder middagen. 

Bordene kan med sin store pragt, pryde de fleste hjem, hvad enten det skal være det lyse og stilrene plankebord fra Frigg, eller det mørkere bord fra Odin, men en ting er sikkert! Det vil hurtig blive til hjertet i rummet, og blive her i foretrækker at tilbringe en stor del af jeres tid sammen.

Den gode kvalitet af det ovntørrede træ, gør at i her får jer et spisebord i mange år, som holder sig flot med den rette pleje.

Du er selv med langt af vejen i designet af dit Frigg eller Odin plankebord

Vi synes, det er så vigtigt at have et bord som tilpasser sig alle hjem. Derfor vi også giver dig muligheden for, selv at være en stor del af design processen. Specielt når det gælder valg af farve, tilvalg af tillægsplader, bordets længde og valg af bordben.

Bordet skabes præcis efter dine behov.

Billede af plankebord
Plankebord i massiv egetræ lyst
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.