Billede af Freja – Rundt sildebensbord i mørk eg oppefra

Sildeben bord

Sildebensbord – med og uden tillægsplader

rundt sildebensbord
Freja,rundt sildebensbord valnød

Unikt sildeben bord med skønt spil i overfladen

Vores Freja serie laves også i det fineste sildebensmønster. Det flotte mønster kombineret med træets årer, giver bordet en fascinerende overflade. Sildeben borde laves i valnød eller eg, vi laver Freja sildebensbord i det materiale, samt i netop den farve man ønsker. Sildebensbordet i eg fås i mørk, lys og naturfarvet eg. Når det kommer til modificering af ens plankebord, kan det tilpasses netop dine behov. Du vælger ben, materiale og får bordet i præcis den størrelse der passer til dit hjem. Alle de førnævnte sildebensborde fås i en rund version. Vores runde borde laves også i den størrelse, som lige netop du har behov for, og med flere forskellige typer ben.

sildebensbord med udtræk
Freja, sildebensbord

Sildebensborde med udtræk og tillægsplader

Ønsker du et mere alsidigt bord, der er anvendeligt i en lang række situationer, kan alle sildeben borde fås med udtræk og tillægsplader. Hermed kan du hurtigt gøre plads til gæster. Tillægspladerne fås med sildebensmønster, der matcher selve bordet. Eller ensfarvede, sorte plader, der skaber en spændende kontrast til det mønstrede møbel.

Alle vores sildebensborde er produceret med øje for at skabe et interessant design der også er funktionelt og slidstærkt. Vores sildebensborde er overfladebehandlede, sådan at det kun kræver minimal pleje, samtidig med at det kan holde i rigtigt mange år.

Nem pleje og vedligehold af dit sildebensbord

Man skal blot tørre det af med en opvreden klud, for på denne måde at holde det rent. Følg vores plejeguide for at lære mere om hvordan man kan få sit bord til at holde resten af livet. Vi anbefaler at du bruger vores egne produkter til at holde dit plankebord, da det sikre at dit plankebord ikke tager skade. Ønsker du at bruge sæbe på dit bord, er det vigtigt at du bruger vores Naturplank sæbe, da bordets overflade ellers kan blive beskadiget. Du kan finde alle vores plejeprodukter her.

spisebord sildeben
Spisebord sildeben
Freja sildeben mørk eg
sildebensbord
Freja, sildebensbord lys eg
sildeben spisebord
sildeben spisebord eg
freja natur sildeben

Et sildeben bord til dine behov

Udover at producere slidstærke produkter, går vi hos Naturplank rigtigt meget op i at skabe spiseborde, der passer til dine behov. Derfor kan du sætte dit personlige præg på dit plankebord. Vi vil skabe dit drømmebord, så hvis du har ønsker til mål, farve eller andet, er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@naturplank.dk, så vender vi tilbage med muligheder og en estimeret pris.

Læs mere om Freja sildebensborde samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum. Hvis du vil vide mere om forskellige træsorter, kig her.

sildebensbord eg
sildebensbord i natur eg
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.