Billede af Heimdal aflang plankebord

Planke spisebord

Freja – Kvalitetsbord med mange funktioner

Freja planke spisebord er et rigtigt alsidigt møbel, der passer ind i ethvert hjem. Det er et plankebord med en overflade bestående af finer. Dette elegante spisebord laves både i eg og valnød, og har ligesom vores andre borde den flotte overflade, træets årer skaber, uden at være i samme prisklasse som eksempelvis vores Ravna plankebord.

Freja planke spisebordet passer godt ind i den nordiske stil, med sine hentydninger til den skandinaviske natur. Den fine, naturlige overflade skaber en jordbundet ro, som giver hjemmet en behagelig atmosfære. Freja planke spisebord består af to til fire planker, alt efter hvad du kunne tænke dig. Generelt gælder det, at Freja spisebordet kan tilpasses på mange måder til at opfylde dine ønsker til dit plankebord. Både når det kommer til mål, bordben og træets farve, har du indflydelse. Freja planke spisebord med egetræsfiner findes i fire farver, hvoraf der er både lys eg, mørk eg, brun eg og naturfarvet eg.

planke spisebord
Freja, planke spisebord i eg

Derudover fås Freja plankebordet i en valnøddefiner, der skaber en varm, brun tone, som indbyder til hygge og nærvær. Overfladen har en smuk farve, der changerer flot og skaber spil i bordet. Et planke spisebord er aldrig kedeligt at se på med naturmaterialets overflade. Derfor holder vi vores designs nedtonede, sådan at de ikke overskygger træets naturlige charme. Freja bordet, hvad enten det er i valnød eller eg, er et utroligt smukt møbel, der indbyder til samvær og skaber sammenhæng i indretningen.

plankebord valnød
Freja, planke spisebord i valnød
Holdbart spisebord designet til hverdagen

Ligesom vores andre borde er Freja bordet overfladebehandlet så det bliver rigtigt holdbart, og ikke kræver særligt meget pleje. Det er vigtigt for os at levere spiseborde, der både er slidstærke og langtidsholdbare. Derfor har vi både en plejeolie og sæbe til dit plankebord i vores webshop. Det er vigtigt at nævne, at det ikke er nødvendigt, og kan være skadeligt at bruge andet sæbe (end den vi anbefaler), når man rengør sit plankebord. Det er nok at bruge vand. Ønsker man at bruge sæbe, anbefaler vi at bruge vores, så sikres det at bordet holder sig flot mange år endnu. Det samme gælder plejeolien, hvor vi anbefaler at følge vores guide til pleje af dit plankebord, samt vores olie.

rundt planke spisebord
Rundt Freja, planke spisebord i mørk eg
Tillægsplader og udtræk

Et Freja spisebord er det perfekte sted af samle familie og venner, og med en tillægsplade kan der på få øjeblikke blive plads til flere. Hos Naturplank går vi utroligt meget op i at skabe møbler, der både er stilrene og funktionelle for kunden. Vi altid interesserede i at høre kundernes tanker om mål og materiale, samt hvad der ellers måtte være af ønsker. Skriv til os på kontakt@naturplank.dk, så skal vi melde tilbage hvad der kan lade sig gøre og hvad det ville koste. Vi kan skabe dit drømmebord, som vil kunne bringe dig glæde i mange år.

Læs mere om Freja samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum. Vær en del af designet.

rundt planke spisebord
Rundt Freja, planke spisebord i natur eg
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.