Billede af plankebordet Njord

Ege planke spisebord

Ege planke spisebord – Njord lys eg

 

Ege planke spisebord er den skønneste tilføjelse til ethvert hjem. Bordets design sætter træet i centrum. Det simple design, med de sorte, nedtonede ben giver træet plads til virkeligt at træde frem. I et Njord planke spisebord er træets mønster det, der pynter overfladen og gør den interessant. Det er det produkt i vores sortiment, der kommer tættest på træets oprindelige stadie.

Njord ege planke spisebord er, ligesom Ravna bordet, lavet af hele egetræsplanker, med naturkanter, der får lov til at bugte sig som de vil. Njord ege planke spisebord er lavet af lys eg, hvilket giver bordet en lethed i sig udtryk, der lyser ethvert rum op på fineste vis. Bordet består af to hele egetræsplanker, som er skåret direkte ud af træet.

planke spisebord

Njord, plankebord i lys eg

Samlingspunktet er et ege planke spisebord

Et Njord ege planke spisebord er et naturligt samlingspunkt, hvor man kan samle venner og familie til gode stunder. Og køber man en tillægsplade med, kan man hurtigt og nemt få plads til flere gæster ved bordet. En tillægsplade til Njord ege planke spisebord består af to planker, der bliver en forlængelse af bordet. Et Njord planke spisebord i eg er et skønt møbel, der passer ind i enhver indretning. Det look træplankerne giver bordet, fører tankerne hen på den skandinaviske natur, og giver enhver indretning et pift af nordisk stil.

Vi mener hos Naturplank at et design, der i så høj grad forfiner materialet og lader det tale for sig selv, er et tidløst design, der vil forblive moderne og relevant mange år frem. Af denne grund er det også en høj prioritet for os at skabe møbler, der er ekstremt holdbare.

planke spisebord
Njord, plankebord i lys eg
plankebord i eg
Njord, plankebord i lys eg

Kvalitet og holdbarhed der går hånd i hånd – med et ege planke spisebord 

Alle vores møbler er overfladebehandlede, sådan at de bliver modstandsdygtige overfor hverdagens slid og eventuelle uheld. De er nemme at holde, og kræver blot en opvreden klud for at blive rene. Vi anbefaler at du, for at holde det fine Njord ege planke spisebord, plejer det 2-3 måneder efter leveringen. Her anbefaler vi også at du følger vores guide til pleje af dit nye plankebord, samt bruger vores egne plejeprodukter, på dit bord, da det er den eneste måde vi kan sikre os at bordet ikke tager skade af behandlingen.

Et ege planke spisebord, der holder i mange år

Et skønt bord, som gør en glad, er det en helt særlig form for velvære og luksus i hverdagen. Bordet skal derfor gerne holde i rigtigt mange år. Vores produkter er fremstillet til at være utroligt holdbare, så de kan skabe glæde i mange år.

For at vores borde kan være til glæde for kunderne, kan vi modificere møblet til dine behov, det gælder bl.a. længden, bordben og meget andet. Vi vil gerne fremstille dit drømmebord, derfor kan du sende os en besked med ønsker til både farve, størrelse og materiale på kontakt@naturplank.dk, så vender vi tilbage med muligheder og priser.

plankebord spisebord
Njord, plankebord i ly eg

Læs mere om Njord, samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside, eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum. Se her for mere inspiration om valg af træsort.

plankebord spisebord
Njord, plankebord i lys eg

 

 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.