Billede af Heimdal plankebord ovenfra

Plankebord i sommerhuset

Planke spisebord i sommerhuset

Plankebord i sommerhuset. Efterhånden går vi meget op i at skabe et lige så fantastisk miljø i vores sommerhus, som vi har derhjemme. Et sommerhus skal emme af hygge, tilstedeværelse og stunder i afslapning. Det er et sted hvor vi samles og er hinanden nære.

sildebensbord
Freja sildebensbord mørk eg

Indretningen begynder at betyde mere for brugeren af sommerhuset. Derfor vil man gerne have at de møbler man benytter sig af, er af ordentlig kvalitet. Og det er lige præcis hvad vi tilbyder hos Naturplank. I sommerhuse er vi ofte tæt på naturen, så hvorfor ikke invitere naturen indenfor med et planke spisebord fra os. Vi har et hav af forskellige plankeborde modeller som hver især rummer de mange funktionaliteter, udtryk og stemninger man ønsker ved et spisebord. Indret dit sommerhus med et massivt egetræsbord, hvor du har mulighed for at tilpasse størrelse og farve, så det passer ind i sommerhusets stil. Vi laver planke spiseborde i egetræ og valnød, hvor du i eg kan vælge mellem farverne natur, lys og mørk.

Holdbart plankebord

Mange sommerhusejere udlejer deres sommerhus og derved er der en stor udskiftning i mennesker, som benytter sig af de mange møbler. Det vigtigt at man vælger møbler af kvalitet, som kan holde til slid og brug. Hos Naturplank går vi meget op i at vores plankeborde skal kunne holde til almen brug, derfor kan du uden bekymring, spilde væske i form af eks. Rødvin eller afsætte fedtede fingre fra madrester – og nemt tørre det af igen. Vi anbefaler at man benytter vores specielle sæbe til den daglige rengøring af bordet, da den både plejer og beskytter bordets overflade. Vi anbefaler ikke brug af anden sæbe til bordet.

Ligeledes skal plankebordet i sommerhuset plejes ved brug af olie, som du kan finde på vores hjemmeside, sammen med en udførlig guide til pleje af dit plankebord. Du kan yderligere læse mere om plejen af dit plankebord under blogindlægget: Behandling af plankebord.

Mangler du et plankespisebord eller plankesofabord til dit sommerhus, kan du inspireres af vores store sortiment. Du finder os online lige her og i butikkerne kan du møde os både i Store Darum og Kolding.

Freja rundt sildebensbord
Freja rundt sildebensbord
sildebensbord eg
Freja sildebensbord i natur eg
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.