plankebord i eg

Hvorfor vælge et plankebord fra Naturplank?

Grundlæggelsen af Naturplank

Det hele startede som en hobby i et lille skur. Det var her det første plankebord blev til, og her, blomstrede en ide om at skabe noget helt fantastisk. Ideerne strømmede til, og vi førte hurtig vores mission ud i livet. En mission om at skabe noget stort og noget helt unikt. Vi har derfor skabt et produkt som alle kan forholde sig til, og et produkt som kan tilpasse sig alle. Det tog fart, og inden vi kunne nå at blinke, var det lille skur skiftet ud med lokaler i Ribe. Her startede det hele for alvor. Vi åbnede et showroom, som gav kunderne mulighed for at komme ud og se og mærke vores borde.  Produktionen tog fart, og vi måtte derfor rykke videre i større lokaler, hvor vi nu befinder os. Vi har skabt os et brand og kan derfor sige at et plankebord fra Naturplank, er et helt unikt bord.

Vores produkter er designet specielt til dig

Det er vigtigt for os at have tæt kontakt med vores kunder, gennem hele forløbet. Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig godt tilpas når du handler hos os, og vi ønsker at tage dig i hånden fra start til slut. når du køber et plankebord fra Naturplank.

Vi lægger stor vægt på at vi hos Naturplank, kan skabe et træmøbel, som er designet specielt til dig og dit hjem. Vores plankeborde og sildebensborde, fremstilles i materialer af høj kvalitet, for at sikre os at standarden altid er på sit højeste og at kvaliteten er i top. Alle træsorter har deres eget særpræg, hvorfor det også gør det muligt at vælge, præcis den træsort som passer ind i jeres hjem.

Rustikt plankebord i egetræ
Balder rustik plankebord

Mulighederne er mange, og vi ved at valget nogle gange kan være svært, og at det kan være en længerevarende proces at vælge sit nye spisebord. Valget af spisebordet kan være en rigtig svær beslutning for mange. Hvilken farve skal vi vælge? Hvilken form skal vi have? Hvilken træsort skal det være? Et spisebord er noget man vælger med omhu, da de fleste finder det som en langvarig investering. Og hos os, får du altså også et bord som kan holde i mange år, med den rette pleje. Derfor tilbyder vi også professionel rådgivning fra start til slut. Dette gøres for at sikre vores kunder den bedste service, og sikre at vi lever op til jeres forventninger.

Det svære valg

Vi hos Naturplank, ved at et bord ikke bare er et bord. Et plankebord eller sildebensbord bliver hurtigt hjertet i rummet, og bliver et samlingssted for hele familien. Her skal der forhåbentlig bruges mange timer, hvorfor det også er vigtigt at man vælger det helt rigtige bord. Et plankebord fra Naturplank er ikke kun dekorativt, men har mange formål, og det er her, I kommer til at skabe mange mindeværdige øjeblikke. Derfor er det også vigtigt for os at skabe et bord som vil bringe jer glæde i mange år frem.

Det stilrene og unikke design, passer godt ind i de fleste hjem, og der vil derfor være noget for enhver smag. I udvælgelsesprocessen forholder vi os altid kritiske og er kræsne med vores materialer. De rå og robuste egetræsplanker, forvandler vi til silkeglatte overflader med en smuk og karakteristisk åretegning. Disse detaljer i træet gør dit egetræsbord til noget helt særligt.

Sildebensborde fra Naturplank

Med Naturplanks runde sildebensborde – bliver du, din familie og gæster en del af en cirkel – et fællesskab, hvor I sammen kan grine, dele dagens eventyr, udfordringer og succeshistorier.

Som en tro væbner er Naturplanks runde sildebensbord i eg urokkelig og det ideelle samlingspunkt – kærlighed ved første blik. Det rå egetræ med sin fyldige og harmoniske åretegning kan behandles til et udtryk efter dit ønske.

Freja sildeben mørk eg
Sildebensbord i mørk eg

Lige nu ser vi en stigende efterspørgsel ved vores sildebensborde, og de er da også utroligt smukke. Hvert et bord er eksklusivt og unik, og ikke to er identiske. Det er et spisebord som virkelig skaber en positiv opmærksomhed, og som kommer til at lyse hele rummet op med al sin glans. Med et unikt sildebensbord, vil man nemt kunne sidde i timevis, og betragte bordets struktur. Et sildebensbord gengiver både natur og minimalisme med sin tidsløse symmetri og træets levende farvenuancer.

Sildebens plankebord i lys egetræ
sildebensbord i lys eg

Et plankebord fra Naturplank, og generelt træborde er det helt store hit lige nu, og vi ser en stigende efterspørgsel på både plankeborde og sildebensborde og vi ved, de er kommet for at blive. Den skandinaviske indretning, bugner af store massive plankeborde, og lette elegante og feminine sildebensborde, hvorfor vi også har valgt at åbne op for salg i Sverige. Vi satser på at blive taget godt imod, og glæder os til at sætte i gang i et nyt land. Med et plankebord fra Naturplank, er du garanteret service, professionalitet, og et helt unik bord. 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.