Billede af Freja sildebensbord i lys eg

Spiseborde | Efter dine ønsker

Spiseborde – samlingspunktet i hjemmet

Spise borde -Det er næsten der hvor dagen for familien både starter og slutter . Næsten alle familier starter dagen ved deres spise borde, hvor familien ønsker hinanden en god dag og får en dejlig start i fællesskab. Når børnene kommer hjem fra skole, laves lektierne måske om spise bordet, hvor forældrene laver mad. Så samles familien igen om deres spise borde, og fortæller om dagen der er gået, gode fortællinger og hyggelige stunder. Spise borde samler altså familie, venner etc. Ved en hver lejlighed hvad enten det er til hverdag eller større begivenheder.

plankebord i lys egetræ
Balder, planke spise bord lys eg

Spise borde med designmuligheder

Hos Naturplank har du mulighed for at være med i designprocessen af dit plankebord. Vi ser nemlig ingen anden grund til at du ikke skal være den bestemmende part i udtrykket af dit nye spise bord. Derfor har du hos os flere muligheder for både generelle valg og tilvalg i tilblivelsen af dit bord. Når du vælger at købe dit plankebord hos Naturplank får du blandt andet følgende:

  • Solide spise borde
  • Højkvalitets plankeborde
  • Spiseborde i dansk moderne design
  • Fantastiske priser!

Lige meget om du bor i en mindre lejlighed eller en stor villa, har vi bordet til dig. Du vælger nemlig selv hvilket mål dit planke spise bord skal være i. skal du have plads til hele den store familiesammenkomst? Eller blot plads til den nærmeste familie til hverdag? Så har vi helt sikkert plankebordet til dig og dine behov. Vi har et bredt udvalg af forskellige spise borde, i flere forskellige farver. Find dit nye spise bord og meget mere hos os.

Savner du eksempelvis noget nyt og fantastisk at sidde på? Så har vi et alsidigt udvalg af spisebordsstole til dit plankebord i spisestuen. Du finder stole i forskellige prisklasser, både billige stole og stole i den dyrere ende. Du finder stole i forskellige farver, materialer og udseende. Så du kan finde et helt komplet sæt med spise bord og spisebordsstole, som passer hjem i din indretning og boligstil.

Det er vigtigt at dit spise bord er funktionelt, æstetisk og praktisk. Og at matche dit spise bord med smukke stole, fuldender hele indretningen i dit hjem. Det skaber stilmæssigt sammenhæng i hjemmet – og så er det klaret på én og samme tid.

Spise borde mørk egetræ
Balder, spise bord, mørk eg

Vælg mellem materialer, størrelser, farver og størrelser

Vi tilbyder både lyse og mørke farver til dit nye træmøbel. Men hvis du er mere til det rene naturlige udtryk, kan du selvfølgelig også vælge det. Du finder flere træsorter at vælge i mellem, eg, ask og valnød. Så kan du hos os, vælge mellem antal planker til dit bord og muligheder for sildeben er også at finde. Vi har flere valgmuligheder af bordben som er lavet i robust sort lakeret metal, disse kan du også vælge at tilkøbe i træ, i samme art som bordet.

Vi har spise borde i flere størrelser til dig

Frygt ikke, hos Naturplank har vi spise borde i den rette størrelse til dig. Mangler du et spise bord til dit køkken, hvor pladsen måske ikke er den største i verden? Så kan du få vores spise borde i præcis det mål der passer ind i rummet hos dig. Hos Naturplank har vi både aflange og runde spiseborde. Hvor begge modeller kan fås med tillægsplader. Ønsker du dit spisebord i andre mål eller former end dem du finder på hjemmesiden, kan du altid skrive til os med dine ideer og tanker, så vender vi retur med en estimeret pris til dig. Du finder blandt andet disse varianter af spise borde hos os:

  • Aflange spise borde – fordelene ved aflange spise borde er at der er mange siddepladser ved bordet og der kan laves pladser ved bordenderne. Det er praktisk fordi du har god plads på midten af bordet ved spisetid eller til brætspil med familien. Ønsker du at forlænge bordet, er det muligt at købe en tillægsplade til hver ende af bordet. Dette kan give op til 6 ekstra pladser.
  • Runde spise borde – med et rundt spise bord kan alle se hinanden og der opstår et helt særligt nærvær. Runde spise borde giver ekstra plads i omgivelserne omkring bordet. Du har mulighed for at købe op til tre tillægsplader til dit runde spisebord, hvor de placeres på et udtræk.
  • Spise borde med udtræk – tillægspladerne placeres i midten af dit bord på et udtræk. Du har mulighed for at forlænge bordet med op til 1,5 meter og skabe op til 6 ekstra pladser. Dit runde spisebord bliver dermed ovalt, og den ekstra længde synes smart, praktisk og pladsbevarende for omgivelserne, da den organiske form bibeholder pladsen omkring bordet.
  • Små spiseborde – du kan få dit spise bord i det mål der passer hjem til dig. Hvad enten det skal være aflangt, rundt, kvadratisk eller noget fjerde. Så laver vi det til dig. Du skal have den plads og det bord der passer til dine behov, både til hverdag og ved festlige begivenheder.
rundt spise borde
Freja sildeben, spisebord mørk eg
Overfladen skal behandles for at bibeholde de praktiske funktioner

Hvad enten du har et stort eller lille plankebord, om det er massivt, limet eller finér, skal det behandles. Det er en vigtig del af plejen ved at have et plankebord, fordi du derved bevarer oliens mange fantastiske egenskaber. Hvis du er usikker på hvordan du skal pleje dit plankebord, om du skal bruge sandpapir eller ej? Kan du læse mere om plejen og vedligeholdelse af dit plankebord lige her.

Vi har nogle klare anbefalinger til hvilke plejeprodukter du skal bruge til behandlingen af dit plankebord. Ligeledes anbefaler vi en plejemetode, som du kan følge når det er tid til at give dit plankebord nyt liv. Du finder begge dele lige herunder: produkter og vejledning.

Alle vores planke spise borde er klar til brug ved levering og du skal derfor ikke selv i gang med hverken sæbe eller olie, inden du tager det i brug.

Professionel rådgivning og vejledning hos Naturplank

Når du skal købe nyt træmøbel, kan du kigge forbi vores showroom/butik på Vesterbyvej 16, 6740 Bramming. Her står vi altid klar til en god informativ snak om dit nye plankebord. Vi tager altid imod dig med et smil og har en kop kaffe klar til dig.

Vi er også at fange både på telefon og mail, hvis du synes turen forbi vores showroom er for lang. Vi sidder klar til at besvare dit opkald eller din mail hver dag.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.