Barbord

Barbord – et multifunktionelt møbel

Et barbord er et anderledes møbel til den moderne indretning. Det er et møbel der i sin enkelthed indbyder til flere funktioner. Både til hverdag og fest vil barbordet med sin minimale plads, skabe rummelighed og nærvær for de personer der befinder sig omkring det. Hvad enten du sidder en stille morgen og nyder din kaffe eller mødes med vennerne til drinks ved barbordet.

Barbordet fås som alle vores andre borde, også i forskellige størrelser og laves ud fra de mål der passer til dine behov. Med et barbord fra Naturplank får du et bord, som kan holde til både hverdag og fest. Alle vores borde er nemme at vedligeholde.

Balder sofabord lys eg
Balder, barbord overflade, lys eg

Højden på dit barbord

Når du køber et barbord fra Naturplank, er det mere end højden du kan justere. Du har nemlig mulighed for at justerer både højde, bredde og længde. Og så bestemmer du helt selv hvilken overflade dit bord skal laves i. vi kan lave det ud fra dine ønsker og behov, hvad enten det er massivt træ eller sildeben. Det er også helt op til dig om du vil skabe en ren linje mellem bord i bordben med at vælge træben i samme sort som bordpladen. Eller bryde stilen med at vælge sorte metal ben, som står enkelt og stilrent.

Mangler du spiseplads, uden at det fylder for meget i rummet. Så skal du vælge at designe dit eget barbord hos Naturplank. Det vil være det perfekte match i dit lille køkken, spisestuen eller hvis du har plads til en hjemmebar. Brug dit barbord som den ekstra spiseplads, eller hygge-space med vennerne til drinks.

Barborde til hverdag og fest

Skal du holde en fest for mange mennesker, hvor pladsen måske er lidt trang? Så er et barbord en rigtig god løsning, fordi det med sin højde indbyder til stående samtaler, hvor en almindelig stol ikke tager plads fra rummet omkring bordet. Ønsker du at dine gæster skal kunne sidde ned, kan du også købe barstole til dit barbord, hos Naturplank. Med et barbord kommer vi hinanden nærmere og stemningen lader sig brede ud gennem den bevægelse man er i ved et barbord.

Mangler du barborde til et større arrangement, som firma eller til konference lokaler? Laver vi dem hos Naturplank i de mål og antal der passer dig. Skriv blot en mail til os med din forespørgsel eller giv os et kald, så er vi klar med god og grundig vejledning.

Barborde i den størrelse der passer til dig

Barbordet kan være i mange størrelse og kan tilpasses lige netop dine behov. Skal du indrette en køkkenkrog kan du benytte et barbord, som ikke tager meget plads, men har flere funktionaliteter. Du kan trækkke barbordet ind i stuen når du skal have gæster og bruge det til at skabe god stemning blandt dine gæster med drinks og god musik. Brug ellers dit barbord som servering og præsentation af maden, så det ikke fylder på dit spisebord. Så er det oppe i højden og synes lækkert og indbydende når du holder fest. Senere kan du servere snacks og måske snuppe et kortspil ved at trække barstolene til. Et barbord er altså et bord med mange fantastiske muligheder og funktionaliteter.

Ønsker du at kunne bruge dit barbord om morgenen til at drikke din kaffe ved eller spise en hurtig skål morgenmad, kan du købe barstole der passer til bordet.

Stort udvalg af barborde

Du kan vælge imellem flere materialer og finder både barborde og højborde som vil matche din indretningsstil. Barbordene kan eksempelvis bruges til køkkenet, stue, teenageværelset. Et barbord kan have flere funktioner og benyttes i mange forskellige seancer. Brug dit barbord som højbord til receptioner, messer, havefester, som bardisk til hjemmet og meget mere. Siden du søger efter et barbord, leder du sikkert også efter stole dertil, så du kan sidde optimalt ved dit nye højbord. Dem kan du også finde her hos os, så du kan købe hele pakken samlet. Du modtager både barbord og barstole samlet og så er det tilmed helt GRATIS at få din ordre leveret fra Naturplank.

planke sofabord
Odin, barbord overflade, natur eg
Et barbord til enhver stil og indretning

Er du til den rå stil, er kan du vælge at få dit barbord lavet i en af vores rustikke serier fra Ravna eller Balder. Her har du mulighed for selv at vælge farve, hvor du kan vælge mellem enten natur, mørk eller lys. Du vil opleve et bord med en masse liv og spil i træets overflade, som skaber et kunstnerisk udtryk. Du kan også få begge serier i en almindelig udgave, hvor der ikke er lige så stor fokus på fremhævning af revner og knaster. Her vil du få et barbord hvor årestrukturen og renheden i træet er mere i centrum. Flere muligheder kommer i spil hvis du kigger nærmere på vores Freja-serie. Den findes både i en almindelig udgave, samt i sildebensmønster. Ønsker du et være med på moden og skabe indretningsmæssig flair, skal du helt sikkert vælge det elegante sildebensbord. Her skaber du et unikt spil i rummet og lader møblet være en central del af din indretning.

A match made in heaven

Hos Naturplank har du mulighed for at skabe en rød tråd mellem dit køkken, din stue og spisestue. Du kan vælge at købe en hel serie, bestående af både barbord, sofabord og spisebord i samme model. Derved skaber du sammenhæng mellem rummene og indretter med samme stilart. Du kan også kombinere de forskellige modeller, så du bryder og leger lidt med indretningsstilen. Vi har mange forskellige modeller i flere træsorter. Du finder dem alle på vores hjemmeside, hvor du kan lade dig inspirere til købet af dit næste plankebord.

barbord
Heimdal barbord overflade, valnød
barbord sildeben
Freja sildeben, barbord, valnød
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.