Gratis Levering Af Dit Drømmebord

Dit behov er afgørende for Naturplank.dk 

Naturplank.dk er stolte over at kunne levere dit bord uden beregning – altså en ganske gratis service. Det er en service, som mange af vores kunder er meget tilfredse med. Nogen kunder magter ikke selv at løfte og være en ressource i forbindelse med håndteringen og ombæring af det købte produkt. Derfor gør de brug af den leverance, der matcher netop deres behov og tilkøber servicen ved at angive en note i ordrens kommentarfelt. Naturplank.dk er tilbyder:

Levering til kantsten – Fragtmanden aflæsser dit produkt efter rimelige anvisninger (Ingen hjælp til op-/indbæring – GRATIS).

Levering – hjælp til at opbære  – 1 fragtmand, som hjælper til med opbæringen (499 kroner) 

Levering og montering – Fragtmanden hjælper til med opbæringen af dit produkt. Hvorefter det bliver samlet (749 kroner)

Levering og montering – 2 Fragtmænd står for ind/opbæringen af dit produkt. Hvorefter det bliver samlet (1299 Kroner)

GRATIS LEVERING TIL ALLE BROFASTE ØER I DANMARK

Hos Naturplank.dk skal man have en god oplevelse.

Gratis levering til nærmeste kantsten er en standard service til Naturplanks kunder. Vi leverer  helst i weekender –  Men grundet øget efterspørgsel af vores produkter er vi  nødsaget til både at levere Torsdage , Fredage , Lørdage , Søndage . Der tages forbehold for ferier/helligdage.

Leveringsintervallet afhænger af ordrevolumen, størrelse på produkter, geografi, vejrforhold mm. Du bliver adviseret via sms med information omkring leveringen af din ordre, senest tirsdag i samme uge som din ordre bliver leveret. Vores fragtmand, som leverer vores produkter, leverer din ordre som standard til nærmeste kantsten – kantstens levering er uden ind- og opbæring.

Læs mere her. 

Scroll til toppen

SPAR 21%

PÅ SHOPPEN

Brug koden
SPAR21

OBS! Rabatten fratrækkes ved kassen.
Koden gælder kun ved køb af borde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.