Billede af plankebord

Gratis Levering Af Dit Drømmebord

Billede af plankebord

Dit behov er afgørende for Naturplank.dk 

Naturplank.dk er stolte over at kunne levere dit bord uden beregning – altså en ganske gratis service. Det er en service, som mange af vores kunder er meget tilfredse med. Nogen kunder magter ikke selv at løfte og være en ressource i forbindelse med håndteringen og ombæring af det købte produkt. Derfor gør de brug af den leverance, der matcher netop deres behov og tilkøber servicen ved at angive en note i ordrens kommentarfelt. Naturplank.dk er tilbyder:

Levering til kantsten – Fragtmanden aflæsser dit produkt efter rimelige anvisninger (Ingen hjælp til op-/indbæring – GRATIS).

Levering – hjælp til at opbære  – 1 fragtmand, som hjælper til med opbæringen (499 kroner) 

Levering og montering – Fragtmanden hjælper til med opbæringen af dit produkt. Hvorefter det bliver samlet (749 kroner)

Levering og montering – 2 Fragtmænd står for ind/opbæringen af dit produkt. Hvorefter det bliver samlet (1299 Kroner)

GRATIS LEVERING TIL ALLE BROFASTE ØER I DANMARK

Hos Naturplank.dk skal man have en god oplevelse.

Gratis levering til nærmeste kantsten er en standard service til Naturplanks kunder. Vi leverer  helst i weekender –  Men grundet øget efterspørgsel af vores produkter er vi  nødsaget til både at levere Torsdage , Fredage , Lørdage , Søndage . Der tages forbehold for ferier/helligdage.

Leveringsintervallet afhænger af ordrevolumen, størrelse på produkter, geografi, vejrforhold mm. Du bliver adviseret via sms med information omkring leveringen af din ordre, senest tirsdag i samme uge som din ordre bliver leveret. Vores fragtmand, som leverer vores produkter, leverer din ordre som standard til nærmeste kantsten – kantstens levering er uden ind- og opbæring.

Læs mere her. 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.