Freja plankebord natur eg

Design Dit Plankebord – Harmoni Eller Opmærksomhed

Drømmescenariet af et plankebord

Et plankebord i træ, et spisebord, måltidets scene er en kompleks beslutning for de fleste. Det skal have nogle eksakte mål, en speciel stil, måske går du op i bæredygtighed og ønsker, at det skal være bæredygtigt, passe til boligindretningen, farvepalet osv. Ofte hører vi om folks rejse på internettet, hvor de over lang tid surfer rundt globalt for at finde inspiration i folk hjem, via sociale medier og hjemmesider. Mulighederne er mangfoldige og udbuddet er enormt. Nogen bliver helt udmattet, andre har en fest og nogen finder lige præcis, det de ønsker. Læs videre her og få en vejledning i hvilken træsort, du skal vælge til dit design, interiør | boligindretning.

Vælg den rigtige træsort til dit design af plankebordet | og få succes i din boligindretning

Som forbruger kan valget af plankebord tage udgangspunkt i to kategorier. Den første tager udgangspunkt i at bibeholde en harmoni i dit hjem, som komplimenteres af plankebordet. Den anden fokuserer på, at plankebordet derimod skal skabe opmærksomhed og danne grundlag for dialog i rummet. Hvilken kategori dit plankebord skal ligge i, er et spørgsmål, du bør tage stilling til, før bordet skal vælges.

Skal dit bord tiltrække opmærksomhed eller bibeholde harmonien i rummet?

Harmoni fastholdes ved at bibeholde en stram stil i dit rum; både i forhold til design, farver og materialer. Her anbefaler Naturplank dig at vælge en træsort, som matcher nuværende materialer og visuelt ikke stikker af i en anden retning. Denne harmoni kan også forstærkes ved at vælge samme træsort til flere møbler i rummet. Der kan her skabes et naturligt samspil ved fx at vælge eg til alt fra dine små hylder og sofabord til rummets hjerte – spisebordet. Et roligt view er en realitet, når du kigger rundt i rummet og det eneste, der kræver opmærksomhed, er din hund, partner eller dit afkom. Et glimrende eksempel på valg af en harmonisk løsning er plankebordet hos @fromthebloch, hvor stil, douce-malede vægge, håndplukket design skriger til himlen af stil og overskud. Harmonien er skabt mellem vægfarven og komplimenteres af plankebordet, som Naturplank har skabt sammen med kunden.

Plankebord i eg
Opmærksomhed skabes ved at arbejde bevidst med kontrast i de store overflader og i interiør. Prøv at forestil dig et rum med lyse vægge, naturmaterialer og et lyst møblement.

Ka’tching – dér står så et massivt sort RAVNA bord i midten af rummet med plads til alle dem, du holder af. Produceret af Naturplank, naturligvis. Det spiller maximalt i et minimalistisk og elegant interiør. @Moellebakken er et forbilledligt eksempel på at skabe personlighed og minimalisme med udsøgte bling elementer, spredt som udsøgt konfetti.

Billede af plankebord
#spisebord #plankebord

Naturplank er naturligvis meget glade for den dialog, vi havde med Mette, for at sikre matchet mellem ønsker og drømme til bordet og hele skabelsesprocessen i vores værksted. Kig/Klik med her for at se Naturplanks RAVNA bord

På fotos er der rigelig plads at boltre sig på. Har du et mindre rum til din rådighed, har du en begrænsning plads til dit plankebord. Lysindfald er her vigtig ved valg af plankebord, da mørke farver suger lys til sig og vil fjerne lys fra rummet. Dog skal du naturligvis stadigvæk inkludere et valg mellem harmoni og opmærksomhed.

Uanset hvilken træsort du vælger til dit plankebord, kan du med den rette pleje få et bord for livet. Under fanen ‘pleje’ finder du vores 5 trins guide til pleje, når dit plankebord begynder at se trist og træt ud. Det eneste du har brug for er god plejeolie, en svamp og en bomuldsklud. Det er derfor ikke nødvendigt, at du anskaffer dig en masse dyre produkter, når du skal vedligeholde dit plankebord.

Hvor går man så hen, når man skal have et unikt og smukt plankebord?

Din drøm for et plankebord er Naturplanks virkelighed og vi er til at få at hjælpe dig. Naturplank matcher dine drømme og realiserer dit drømmebord til arbejde, konsolmøblet, unika sengebord, bænken eller spisebordet. Du designer dit eget møbel, som vi leverer til alle brofaste øer indenfor 14 dage – gratis. Så skriv til os på kontakt@natuplank.dk eller giv os et ring på 7174 7019

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.