Plejeguide

Plej og vedligehold dine møbler

Når dit plankebord efter noget tid begynder at se træt og trist ud, trænger det til, at blive shinet op og vedligeholdt. Til det har du brug for tre ting; en plejeolie, en svamp og to bomuldsklude. Se en videoguide længere nede.

Vi anbefaler, at du behandler dit plankebord 2-3 gange årligt og følger nedenstående 5 steps:

Hvordan rengør og vedligeholder
jeg mit bord i det daglige?

I den daglige rengøring af bordet, bruges en hårdt opvredet karklud (uden nogen former for rengøringsmidler), til at fjerne skidt og støv. Ønsker du at benytte en sæbe, anbefaler vi at du køber den gennem os. Den er specielt lavet til træmøbler.  

Mit bord ser lidt træt ud​

Hvis dit bord efter nogen tid, ser træt og trist ud, trænger det til at blive shinet op. Nedenfor kan du følge de 5 trin, hvorefter dit bord vil blive som da det blev leveret.

Alt hvad du skal bruge er plejeolie, en svamp, samt en bomuldsklud.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Selv med en korrekt tørring og pleje vil planker af massivt træ blive påvirket af sine omgivelser. Træ vil optage og afgive fugt afhængigt af den omgivende temperatur og luftfugtighed.

Derfor anbefaler vi hos Naturplank, at I stiller bordet et sted, hvor både temperaturen og luftfugtigheden er relativ fast og ikke svinger. Dette vil i kombination med korrekt pleje og vedligeholdelse være med til at minimere risikoen for, at jeres bord arbejder.

Træ er et levende materiale​

Hos Naturplank benytter vi udelukkende møbeltørret træ, som er tørret til en fugtighedsprocent på mellem 6-8%. Dette sikrer dig et plankebord af høj kvalitet og mindsker, hvor meget plankebordet arbejder og slår revner over tid. For borde fremstillet i massivt træ, er det dog vigtigt at påpege, at vi har med et levende materiale at gøre.

Gratis levering

Til alle brofaste øer

Opbæring og montering

Også i weekenden

4,3 stjerner på TrustPilot

Kundeoplevelsen er vigtig for os

700+ kvm Showroom

Med mere end 50 borde

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.