rundt sildebensbord

Rundt spisebord – med og uden udtræk

Runde spiseborde – mange muligheder

rundt sildebensbord
Rundt sildebensbord i mørk eg (Freja sildeben)

Runde plankeborde – unikke møbler der passer til enhver lejlighed

Et rundt bord er et utroligt alsidigt møbel, der kan pynte i ethvert rum. Bordets organiske form gør det til et smukt møbel, man har lyst til at tilbringe tid ved. Det er et naturligt samlingspunkt, der indbyder til samvær, hvor små og store emner vendes med familie og venner. Hos Naturplank mener vi, at et rundt plankebord kan passe til ethvert hjem og enhver stilart, grundet materialet det er lavet af. Træ er et skønt materiale, der på en og samme tid formår at være stemningsfuldt og dæmpet. Det mønster, træets årer skaber i overfladen, er unikt for hvert møbel, og det giver dit spisebord et personligt udtryk. På samme tid har materialet en rolig udstråling, der kan danne rammen for mange forskellige begivenheder i mange forskellige typer hjem. Et rundt plankebord er dermed, ligesom vores aflange borde, et tidløst møbel, som kan bidrage med noget i enhver indretning. Med et plankebord bringer man naturen indenfor, og kan på den måde skabe en rolig, varm atmosfære, hvor alle kan føle sig hjemme.

rundt spisebord
Rundt Freja plankebord

Borde designet til livet – et bord der kan holde

Vores runde borde er, ligesom vores andre produkter, lavet til at være utroligt holdbare møbler, der uden en alt for omfattende pleje kan holde i rigtigt mange år. Vi overfladebehandler vores plankeborde sådan at de bliver modstandsdygtige overfor bl.a. madrester, vand og rødvin. Dette betyder at selvom der er børn i hjemmet, kan et plankebord med den rette pleje stadig komme til at holde i mange år. Hvis man passer på sit spisebord, og giver det plejen, vi anbefaler i vores plejeguide, der er at finde på vores hjemmeside, kan det forblive lige så flot som nyt i mange år. Vores borde er glatte i overfladen og nemme at holde rene, det eneste der skal til er en klud opvreden i vand. Vi anbefaler ikke at bruge sæbe på dit træbord, da det kan nedbryde behandlingen i overfladen, og dermed skade dit bord. Ønsker du at bruge en sæbe på dit træbord, kan du købe en speciallavet hos os, som er beregnet til brug på vores borde, og ikke forvolder skade. Du finder alle vores plejeprodukter her.

rundt spisebord udtræk
Freja sildeben plankebord i valnød

Holdbare borde, der opfylder netop dine behov

Et bord der holder i mange år, skal være et godt match for dets ejere, og det skal passe til deres behov. Er man begrænset på pladsen i sit hjem, er et rundt bord en god måde at give hjemmet sjæl, uden at skulle have plads til et langbord på flere meter. Man kan nemlig købe vores runde borde med en diameter på ned til 110 cm, og på den måde få et møbel, der har en god størrelse til én eller to brugere. Køber man et rundt bord med udtræk og tillægsplader, kan der på få øjeblikke blive plads til at samle flere gæster om bordet. På den måde er et rundt bord et godt match for den lille familie, eller den, der bor alene, men som nyder at tilbringe tid i gæsters selskab. Er man en større familie, der ønsker et rundt bord, kan det også lade sig gøre. Et rundt bord med en diameter på 160 cm, kan der sidde 6-8 personer omkring, så et rundt bord er ikke udelukkende til små forsamlinger. Dermed er muligheden for at sidde mange personer om et rundt bord muligt, uden tillægsplader.

rundt sildeben sofabord
Rundt sofabord Freja sildeben valnød

Rundt bord med udtræk

Alle runde spiseborde laves med tillægsplader, hvor der er mulighed for at forlænge bordet med op til tre tillægsplader. Hver tillægsplade forlænger bordet med 50 cm, hvor der skabes to ekstra pladser pr. tillægsplade man forlænger det runde spisebord med. Hos Naturplank er der flere muligheder når man ønsker et spisebord med udtræk. Hos os kan du vælge mellem flere typer tillægsplader, om de skal matche bordet eller om de skal være sorte, er helt op til dig.

Rundt spisebord – lige som du ønsker

Generelt gælder det, at vi hos Naturplank gerne vil levere dit drømmebord, og derfor er vi altid åbne overfor dine ønsker og ideer, og tager meget gerne en snak om, hvad der kan lade sig gøre. Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel med dine ønsker på kontakt@naturplank.dk. Kom gerne med ønsker til både mål, træsort og model, så vender vi tilbage med muligheder og priser.

Læs mere om vores runde borde samt alle vores andre plankeborde på vores hjemmeside eller oplev dem i vores showroom på Vesterbyvej 16 i Darum.

Scroll til toppen

SPAR 10%

PÅ HELE SHOPPEN

Brug koden
MAJ10
OBS! Rabatten fratrækkes ved kassen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.