Indfarvet fyrretræsoverflader

“Hvordan er mit plankebord behandlet?”

Thor plankebordene’s overflade er indfarvet, det vil sige at overfladen er olieret med en farvet olie. , der får netop dit spisebord til at holde i mange år. Hos Naturplank sætter vi en ære i at være så informative som muligt, og har du det mindste spørgsmål vedr. vedligeholdelsen af dit nye plankebord, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan kontakte os over vores chat funktion, eller via kontakt formularen som du finder her.

“Hvordan vedligeholder jeg mit bord i det daglige?”

Det kommer an på hvilket thor bord du har . der er nogen som er olieret og nogen som også har fået en matt lak . venligst kontakt os herom så vil vi vejlede dig

I det daglige rengøres bordet bedst med en hårdt opvredet karklud, (uden brug af sæbe eller andre rengøringsmidler), til at fjerne skidt og støv.

“Mit bord er begyndt at se træt ud”

Hvis dit bord efter nogen tid, begynder at se “træt og trist ud”, kan du følge anvsisningen nedenfor, som er delt op i 5 trin, som nøje beskriver hvordan du nemmest og bedst for shinet dit plankebord op igen.

Alt hvad du skal bruge er lak, pensler, og en karklud samt et viskestykke, nedenfor er der et link til hvilken lak du skal bruge. Alle produkterne kan købes i din lokale flugger malerforretning, du finder din lokale flugger her.

Flugger Natural Wood Trælak (50).

1

Bordpladen rengøres, så alt skidt og støv er fjernet fra overfladen.

2

Efter rengøringen, skal bordet have lov til at tørre, (minimum 30 min).

3

Når bordet er fuldstændig tørt, er det klar til at få et nyt lag lak. Lakken påføres med en pendsel, sørg for at hele bordet bliver dækket af samme lag. (Kvalitetspensel så hårene ikke falder af).

4

Når overfladen er gennemhærdet (ca. 12 timer), slibes overfladen let med sandparpir (korn 500+).

5

Bordet tøres over med en hårdt opvredet karklud, hvorefter det er klar til brug.

Når dette er gjort, vil bordet fremstå som da det blev leveret.