BLACK NOVEMBER I BUTIKKEN

Vi holder BLACK NOVEMBER i butikken, hvor du sparer op til 70% på udvalgte modeller og minimum 25% på ALT andet. Det gælder både helt nye borde, specialbestillinger og udstillingsmodeller. Der er samtidig tilbud på alt andet, hvor du bl.a. også finder et stort udvalg af spisebordsstole.

Kom forbi butikken i november måned og oplev vores mere end 70 borde i udstillingen. Her har du også mulighed for at tage et kig i vores produktion, og se vores håndværk. Vi står som altid klar til at hjælpe og rådgive dig! Vi glæder os til at se dig og din familie.

Adresse og tidspunkt

Vesterbyvej 16, 6740 Bramming

Et lækkert bord fra Naturplank tilføjer velvære til hverdagen, der er værd at investere i. Et dejligt møbel er med til at gøre hjemmet til et sted, hvor man har lyst til at være. På samme måde samler et flot plankebord fra Naturplank folk til nærvær og samtale, og giver en lyst til at opholde sig ved det. Hos Naturplank har vi forståelse for dette, og det er derfor vi tilbyder at lave møbler, som er tilpasset til dine ønsker og behov, sådan at de kan skabe glæde i rigtigt mange år.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.